Vertrouwd en succesvol naar je rijbewijs...

Informatie

Wil je je aanmelden voor rijles, meer informatie ontvangen of eerst even kennismaken?
Bel, mail, of stuur een Whatsapp bericht naar 06-57340906.

Voor autorijles werken we met een wachtlijst. Wij adviseren je om alvast met je theorie te beginnen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. 

Autorijschool machtigen

Voordat wij jouw rijexamen kunnen aanvragen, moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Je ontvangt dan direct een mailtje zodra wij het examen voor je hebben gereserveerd. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor ons in het reserveringssysteem van het CBR. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd.
Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD.
Ons CBR-nummer is 6494U1
 

Aanvragen DigiD

DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Heb je nog geen DigiD, vraag deze dan aan op DigiD.nl
    Gezondheidsverklaring

Voordat wij jouw rijexamen kunnen aanvragen moet je een Gezondheidsverklaring indienen bij het CBR. Deze Verklaring kun je kopen en invullen op de site www.cbr.nl.
Wij adviseren je de Gezondheidsverklaring aan het begin van jouw rijopleiding in te dienen bij het CBR. De kosten hiervan zijn € 39,30. Deze betaal je rechtstreeks aan het CBR.
Meer informatie over het indienen van je Gezondheidsverklaring bij het CBR kun je vinden op de site van het CBR.

Contactgegevens

Autorijschool Nico ten Kate

Zuiderlaan 199

7944 EE Meppel


T   0522 244 366

06 57 34 09 06
 

E   info@nicotenkate.nu

W www.nicotenkate.nl

 

CBR registratienr. 6494U1

Tijdens het lesgeven gaat onze aandacht zoveel mogelijk uit naar onze leerlingen en het verkeer. Het kan daarom voorkomen dat we niet direct kunnen opnemen als je belt. Uiteraard kun je een bericht inspreken zodat wij je later kunnen terugbellen.Terug