Vertrouwd en succesvol naar je rijbewijs...

Praktijk rijdenLesauto's, ook volledig elektrisch lessen!

Jouw lesauto is een Volkswagen Golf. Een ideale lesauto; modern, veilig en van alle gemakken voorzien. Bovendien erg zuinig zodat we het milieu zo min mogelijk belasten.
Kies je ervoor om in een automaat te lessen, dan krijg je les in de nieuwe Volkswagen ID.3, een volledig elektrische lesauto voorzien van de meest moderne rijhulpsystemen. Ook leerzaam om een keer uit te proberen als je normaal lest in een schakelauto.
Als het zomers warm is houdt de automatische airco de auto lekker koel en 's winters rijden de auto's op winterbanden zodat we ook dan veilig op weg zijn. De rijlessen kunnen dan ook vrijwel altijd door gaan. De lesauto's zijn rookvrij.
 

Rijopleiding In Stappen (RIS)

Autorijschool Nico ten Kate geeft les volgens de nieuwe methode Rijopleiding In Stappen (RIS).  De Rijopleiding in Stappen (RIS) kun je alleen volgen bij speciaal getrainde en RIS-gecertificeerde rij-instructeurs.

De voordelen van RIS zijn:

• Fors hoger slagingspercentage                                        
• Hoge kwaliteit van de rijopleiding    
• Stap-voor-stap aanpak
• Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
• Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart en RIS-boek

Bij de Rijopleiding In Stappen kun je je thuis alvast voorbereiden. Dit bespaart kostbare tijd waardoor we tijdens de rijles efficiƫnter kunnen werken en er meer tijd overblijft om te oefenen.
 

Rijexamen en Tussentijdse Toets

Veel leerlingen kiezen ervoor om een Tussentijdse Toets af te leggen.
De Tussentijdse Toets is een soort proefexamen en kun je al een beetje vergelijken met het echte examen. Voor deze toets kun je echter niet zakken, maar je weet daarna wel hoe een examen verloopt. Een CBR-examinator beoordeelt je rijvaardigheid en geeft advies en tips tot verbetering zodat je je optimaal kunt voorbereiden op het echte examen. Bovendien kun je alvast vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen van het (eerste) praktijkexamen.

Nieuwsgierig naar het praktijkexamen? Bekijk alvast het filmpje!


 

Terug