Vertrouwd en succesvol naar je rijbewijs...

Starten met autorijles

 

Informatie en kennismaken

Op deze site vind je veel informatie. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag eerst persoonlijk wilt kennismaken met ons, of misschien nog wel een aantal vragen hebt.
Dit kan telefonisch maar, als jij dit prettig vindt, komen we ook graag vrijblijvend bij je langs. Wel zo prettig als je al je vragen hebt kunnen stellen en alvast weet van wie je rijles krijgt.
 

Wil je je alvast aanmelden? Bel ons, stuur een mail of een Whatsappje met je gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Automaat of schakelen?

Veel automobilisten hebben inmiddels het gemak ontdekt van het rijden in een auto met automatische versnellingsbak. Het rijden in een automaat heeft de toekomst!
Logisch dat ook steeds meer leerlingen voor een automaatrijbewijs kiezen. Makkelijker waardoor er in de meeste gevallen wat minder lessen nodig zijn. Het nadeel is dat je met een automaatrijbewijs niet in een schakelauto mag rijden.
Bij ons kun je zelf kiezen of je gaat lessen in een schakelauto of automaat. En ook als je leert schakelen kan het best leuk en zeker zinvol zijn om één of meerdere lessen te volgen in de automaatlesauto.
Onze automaat is volledig elektrisch!


De rijles

Meestal duurt een rijles 60 minuten maar in overleg kunnen er ook lessen van 90 of 120 minuten worden ingepland.

Je krijgt les van een ervaren en RIS-gecertificeerde rijinstructeur en je rijdt in de auto waarin je ook examen gaat doen.   
Tijdens de les maken we gebruik van de nieuwste onderwijsmethodes en moderne leermiddelen.
Wij streven ernaar om je zo snel en prettig mogelijk op te leiden tot een veilige, vlotte en zelfstandige weggebruiker.  
 

Inplannen rijles

Wij werken met een online planningssysteem, Plango. Handig, want je kunt zelf je rijlessen inplannen op een tijd die jou uitkomt. Bovendien kun je zelf kiezen om zoveel mogelijk bij een vaste instructeur te lessen, of juist kiezen voor verschillende instructeurs.
 
Als een les definitief is ingepland, krijg je hiervan altijd een bevestiging en je kunt altijd jouw eigen lesplanning bekijken.

Rijopleiding In Stappen (RIS)

Autorijschool Nico ten Kate geeft les volgens de nieuwe methode Rijopleiding In Stappen (RIS). Deze moderne rijopleiding kun je alleen volgen bij speciaal getrainde en RIS-gecertificeerde rijinstructeurs.

De voordelen van RIS zijn:

  • Fors hoger slagingspercentage                                        
  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding    
  • Stap-voor-stap aanpak
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart

   
Bij de RIS-opleiding hoort een lesboek zodat je je thuis alvast kunt voorbereiden op de rijles. Zo kunnen we tijdens de rijles efficiënter werken en blijft er meer tijd over om te oefenen.

Met deze moderne rijopleiding ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer!

  Terug